P.P. Orahovica d.o.o.Földművelés, marhatenyésztés, gyümölcstermesztés, bortermesztés, halászat

"PP Orahovicának több mint 10760 megművelni való területe van és több mint 300 dolgozója. Az alaptevékenységei a pp Orahovicának: füldművelés, marhatenyésztés, gyümöls és bor termesztés, halászat.

Bortermesztés - legjobb minőségű szőlők 192 hektár szőlőskertben teremnek: Silvanac Green, Pinot Grey, Rhine Riesling, Graševina, Frankovka, Chardonnay és Sauvignon. A bort modern bor pincékben tartják, ahol a szőlőt feldolgozzák, tarják és megtöltik. Nagy számú díjak és elismerések is mutatják a PP Orahovica bor felsőbb rendű minőségét.
Füld megművelése - 6955 hektár megművelhető föld van, ahol búzát, szóját, kukoricát, cukorrépát növesztenek. A legújszerűbb technikákat használják , ami a szüretelés stabilitását szolgálja az időjárástól függetlenül. A források óvatos kihasználása lehetővé teszi, hogy teljes harmóniát teremtsenek a természet és termelés között. PP Orahovica a magok termelésére is nagy hangsúlyt fektet. Lábasjószág tenyésztés - PP Orahovicában a marha tenyésztés a tehén borjú stílusában történik 1993 óta. A következő tehénfajtákat tenyésztik: SImmental Charolais és Limousine. Gyümölcs termesztés - A mogyoró több fajtája nő 264 hektáron: Istrian long, RÓmai és Halle hatalmas mogyoró. PP Orahovica a legnagyobb mogyorótermesztő Horvátországban és a térségben, és modern növényei vannak a mogyoró feldogozására a az üzleti rendszerben. A mogyorő növesztés vele járója az ISO 22000-2005 és a HACCP rendszer igazolása. PP Orahovica a szintén a legnyagyobb kiszállítója az európai piacnak és térségi piacoknak. Halászat- 3348 hektár van fenntartva a hhalászati iparnak. PP Orahovicánka van a legmodernebb technikája az édesvizi halak tenyésztésére, amelyek az európai piacra kerülnek (Csehország, Holandia, Magyarország és Olaszország). A következő halfajtákat tenyészték itt: ponty pikkely nélkül, de szintén csukát, sügér, pirosszemű kele, aranyosfejű hal, amur füves ponty, nagyfejű ponty, comp. A hal tenyésztés a HACCP rendszerrel történik."

 

PP Orahovica termékei lehetnek, kivéve a partner networkben, saját kiskereskedelmi hálózatukra nézve van hal bolt, mezőgazdasági gyógyszerészet és web áruház eKupi.


Szolgáltatások

Bankkártya Készpénzes fizetés


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Angol
  • Német
  • Horvát

Elérhetőségek:

  • Cím: Stjepana Mlakara 5, 33515 Orahovica
  • GPS koordináták: "N 45.5323 I 17.8798"
  • Telefon: 385(0)33 673-322
  • Fax: 385 (0)33/673-903
  • Webcím: Megtekintés
  • E-mail: Üzenet küldése

QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Programcsomagok


Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone