Kaszó Vadászház és Üdülő, Főherceg FogadóSzálloda, étterem, Szabadidős tevélenységek, szolgáltatások

Az üdülő komplex szálláslehetőséget nyújt a színvonalas lakosztályoktól az egyszerűbb "erdei lakokig", melyek egész évben várják a kisgyermekes családokat, a megfáradt üzletembereket, a kiránduló és táborozó csoportokat. A természet szerelmesei kiépített séta és kerékpárútvonalak segítségével ismerhetik meg a környező erdők rejtett zugait, de a romantikára vágyók lovaskocsival is bebarangolhatják az ezerarcú erdőt, majd kulináris élvezetek legjava vár Önre Kaszóban a Főherceg Fogadóban. A Kaszói Állami Erdei Vasút kizárólag személyszállítással foglalkozik két C50-es dízel mozdonnyal. Társaságunk menetrendszerinti járatot üzemeltet a hét 3 napján, az év minden szakában, de külön kiállásra is lehetőség van. Ezen járatok a Baláta-tónál állnak meg, ahol idegenvezetéssel látogatható a madármegfigyelő torony és a Dr. Marián Miklós sétány. A Kaszó környezetében elterülő élőhelyek sajátos növény és állatvilágát a Kaszói Vadaspark, Dr. Marián Miklós sétény, Fafaj- és vadismereti tanösvény, Öregerdő tanösvény, valamint az Ökocentrum kiállításainak segítségével ismerheti meg a látogató. Vadász Göri Erdei Iskola 2015. tavaszától kezdte meg működését, melynek fő célkitűzése a 3-18 év közötti korosztály környezeti nevelése, a "természet szeretet" szemléletének kialakítása. Mindezt tematikus programok és foglalkozások segítségével biztosítjuk az idelátogató gyermekeknek.

Erdei kisvasutazás, ökoturisztikai szolgáltatások, ökocentrum működtetése, erdei iskolai tevékenység, Kaszói Vadaspark, Dr.Marián Miklós sétány. Fafaj- és vadismereti tanösvény, túravezetés, Kaszói Kirándulóközpont, Csodabogyó erdei tornapálya. Kerékpárbérleti lehetőség, kijelölt kerékpár(túra) útvonalak, vadászat, horgászat, lovaskocsikázás. Wifi, parkoló, medence, fedett sportcsarnok, konditerem, biliárd, csocsó, asztali tenisz, masszázs, szolárium, játszótér, füves focipálya, szalonnasütő helyek.

Osztály: II. kategória.

Akadálymentesítés: Nincs.

 


Szolgáltatások

Bankkártya SZÉP kártya Parkoló Wifi Medence Kerékpártúra Szolárium Horgászat Túrázás Masszázs Madármegfigyelés Vadászat Biliárd Kerékpárkölcsönzés Tanösvény Csocsó Asztalitenisz Focipálya Játszótér Lovaskocsikázás Természetfotózás Konditerem Sportcsarnok Erdei kisvasút


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Magyar
  • Angol
  • Német

Elérhetőségek:

  • Cím: 7564 Kaszó, Kaszópuszta 1.
  • GPS koordináták: E:17°13'28'.75', N: 46°19'14,83'
  • Telefon: 06-82-445-903
  • Fax: 06-82-352-314
  • Webcím: Megtekintés
  • E-mail: Üzenet küldése

Nyitva tartás:

Egész éves.


QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone