Izletište "Orah"Bungalow bérlés

"Orah" üdülőhely a Papuk hegy lábánál helyezkedik el, körülbelül 1500 méterre Orahovica központjától, 3000-4000 méteres autóútra a központtól és Duzlukból.
Az üdülő az Orahovica Tónál helyezkedik el, ami az egyik leghíreseb természeti látványossága Orahovicának. 208 méter hosszú, szélessége változó 48.8-tól 85.2 méterig. 1.7 hektár területen 650000 köbméter ivóvizzel rendelkezik. Mélysége eléri a 9 métert az északi oldalon. A partvonal 570 méter hosszú és teljesen felszerelt.
Kiránduló tanösvények vezetnek a középkori városba Ruzicába. Az ösvény egy öreg bükkerdőn vezet keresztül. Ennek hossza 800 méter beépített lépcsőkkel Ruzica város falainak lábánál.
Az ösvényen 23 oktatótábla van, amely leírja az erdő biológiai különbözőségeit, földrajzi tulajdonságait, valamint a terület értékes kulturális és történelmi örökségét. 
Ruzica - a város a legnagyobb és legjobban megőrzött középkori nemes város Horvátországban. A kulturális műemlék a legmagasabb kategóriával védett.

Strandröplabda, bicikliutak, gyalogtúrák, helyek barbequhoz és sátorozáshoz, éttermek. A parkolóban 2000 autó elfér (külön helyek vannak a buszoknak).


Szolgáltatások

Parkoló Kerti grill Kerékpártúra Gyalogtúra Kerékpározás Túrázás Strandröplabda


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Angol
  • Horvát

Elérhetőségek:


Nyitva tartás:

Nyári időszakban
Hétfő-Vasárnap 7-20 ó


QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Programcsomagok


Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone