Hotel ŠulentićHotel

Bilogora lejtőin helyezkedik el a Hotel Šulentić, mely 14 éve gazdagítja Virovitica turista kínálatát kíváló vonásaival, szolgáltatásával, csodálatos helyi ételeivel és borával, barátságos és professzionális személyzetével. A hotel alapítása visszavezethető 1967-re. Nehéz munkával és 4 évtizednyi, a Šulentić család hagyományos vendégszeretetével épült.
A Hotel elhelyezkedése a vendégek számára gazdag vadászhelyeket és helyi horgászatot biztosít, s ezen kívűl még 2 teniszpályát és egy focipályát a közvetlen közelben. Ezek tökéletes megoldást nyújtanak a sportcsapatok felkészülésére, de azoknak is, akik egészséges és aktív kikapcsolódásra, vagy pihenésre vágynak csendes környezetben.
Nem számít, hogy üzleti ügyben, vagy nyaralni jön ide, a Hotel Šulentić olyan élvezetes élményt nyújt, hogy mindenképpen mag akarja majd ismételni.

Szállás

A Hotel Šulentić-nek van egy családi lakosztálya, 4 franciaágyas hálószobája, és 12 egyágyas hálószobája klassszikusan arra tervezve, hogy kényelmes és kellemes légkört biztosítson az Ön számára.

Étterem

A Hotel Šulentić étterme az egyik leghosszabb ideig létező és legkiemelkedőbb jelentőségű Virovitica turista kínálatában. Úgy hisszük, hogy 4 évtized szolgálat és gasztronómiai kiválóság elég ok az Ön számára, hogy csatlakozzon hozzánk ebbe a kellemes légkörbe és élvezze finom ételeinket és legjobb választékú helyi borainkat. Az étterem szintén remek helyszín különböző ünnepségekhez és céges prezentációkhoz 70 főig.

Esküvők és ünnepségek

Ünnepelje élete legfontosabb napját a Hotel Šulentićban! Mi megértjük, hogy milyen fontos Önnek, hogy az ünneplés tökéletes legyen. Éttermünk kapacitása 70 fő, a fő termünké pedig 260 fő. Ezen kívül szervezünk bálokat, eljegyzési partikat, szülinapi partit és még más különböző eseményt és találkozót. Helyszíneink kiválóak céges találkozókra és bemutatókra.

Nagyapa pincéje

Pihenjen és lazítson a Hotel Šulentić borospincéjének kellemes környezetében, ami hagyományos Podravinai motívumokkal van díszitve és bővelkedik bor és alkohol választékban. Hagyományos otthoni ételkülönlegességeinkből szeretnénk kihangsúlyozni a következőket: főtt sonka, szláv kulen, házi készítésű sajt és savanyú krém, “čvarci”, sült házi kolbász, gőzölt káposzta és polenta... Nagypapa pincéjében szervezhetőek hely ünnepségek és partik 40 főig.


Szolgáltatások

Bankkártya Parkoló Wifi Készpénzes fizetés Borkóstoló Hagyományos ételek


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Angol
  • Német
  • Horvát

Elérhetőségek:

  • Cím: 30. svibnja 100, Milanovac, 33000 Virovitica
  • GPS koordináták: N 45.8082 I 17.3859
  • Telefon: 385 (0)33 731-282
  • Fax: 385 (0) 33 800 537
  • Webcím: Megtekintés
  • E-mail: Üzenet küldése

Nyitva tartás:

Egész éves
Nyitva: 0-24


QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Programcsomagok


Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone