Hotel MozartHotel

Az újonnan épített és légkondis Mozart Hotel gazdag választékú létesítményt szolgáltat. Ez az egyetelen négy csillagos szálloda a városban és a megyében. 13 luxus szobája, egy lakosztálya, egy elsőosztályú étterme, egy borpincéje és számos kilátásos terasza van. Egy utazónak a Bilogora dombok távolinak és elidegenítőnek tűnnek, de a béke és nyugalom kincsét rejtik magukban, illetve tökéletes hely a pihenésre, realxációra és az élvezetekre.
A Mozart Hotel erdőkkel szegélyezve helyezkedik el a Bilogora dombokon, néhány kilométerre Viroviticától. Bilogora természetes környezete és gazdag állatvilága miatt tökéletes hely a vadászatra és a pihenésre. A Virovitica-Podravine Megye gasztronómiai, szabadidős és kongresszusi turista szolgáltatások helyszíne.

Szállás
A Mozart Hotelnek 13 luxusszobája és egy lakosztálya van. A szobák teljesen légkondicionáltak, luxusosan bútorozva, természetes anyagokkal felszerelve, LCD TV-vel, mini bárral és telefonvonallal, ami kihangosítható. Az egész szállodában van wifi. A hotelnek 13 dupla ágyas szobát és egy lakosztályt tart fenn, más szavakkal 27 ágyat, amelyek első osztályú kényelmet biztosítanak. Kellemes légkör, Pannoniai báj és gyógyító erdőterápia.

Étterem

The Mozart Étterem és étkező a földszinten helyezkedik el 80 fős befogadóképességgel. Gyönyörűen dekorált hely a legfontosabb eseményekre. Azok az ínyencek is találnak számukra való ételeket, akik kiváló ízeket és illatokat keresnek. A szláv régió hagyományos ételei mellett a Mozart Hotel kiváló halakat és vadétel specialitásokat szolgál fel, valamint széles választékot kínál desszertekből és süteményekből, melyek tökéletesen kiegészítik a gasztronómiai élményt itt, a természet szívében.
A borospince klasszikus kandallóval, melynek belső része szláv fával készült, egy kényelmes hely, ahol minőségi borok és helyi ételek közül választhat. (30 férőhelyes.)
A zöld szalon kiváló kisebb találkozókra. Ideális üzleti találkozókhoz, mely magába foglalja az étel és ital fogyasztást. (16 férőhelyes.)
A kombinált programok mellett lehetőség van 120 fős rendezvényt tartani elkülönített területen. Emellett az erdei és természeti idill, a hotel környezete, illetve a gyönyörűen kidíszített külső rész tökéletes lehetőséget kínál egy felejthetetlen esküvőhöz. A Mozart Hotel hatalmas füves területtel van körbevéve, sátorbérléssel 600 vendéget is be tud fogadni.

Parkoló, szállás kutyáknak, konferencia terem, lovaglás, paintball, vadászat profi vadászokkal, esküvők, borpince, napi mosás, vasalás és szobaszervíz a vendégeknek.


Szolgáltatások

Bankkártya Parkoló Lovaglás Rendezvények Készpénzes fizetés Borkóstoló Vadászat Állatbarát hely Hagyományos ételek Paintball


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Angol
  • Német
  • Horvát
  • Olasz

Elérhetőségek:

  • Cím: Kinkovo bb, 33404 Špišić Bukovica
  • GPS koordináták: N 45.8551 I 17.3018
  • Telefon: 385 (0)33/ 801 000
  • Fax: 385 (0)33/ 801 016
  • Webcím: Megtekintés
  • E-mail: Üzenet küldése

Nyitva tartás:

Egész éves,
nyitva: 0-24


QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone