Hertelendy KastélySzálloda, Hertelendy Albizzia Gourmet Étterem

A Hertelendy Kastély igazi luxust képvisel, amely független a trendektől. Több mint ötcsillagos szálloda, olyan kastélyhotel, amely őrzi a hely szellemét és régió hagyományait. Az étlapon a nemzeközi ízek helyi fogásokkal találkoznak, a hozzávalók egy része pedig a Kastély biokertészetéből származik. A 14 szobás Kastély és a 6 szobás Vadászház a luxus teljes palettáját kínálja: ötpatkós lovarda, olimpiai agyaggalamb lövő pálya, US Open borítású teniszpálya, golf gyakorlópálya várja a kikapcsolódásra vágyókat. A Vállalkozóbb kedvű vendégek a Kastély saját füves repteréről indulva sárkányrepülőről, hőlégballonról vagy kisrepülőről gyönyörködhetnek a somogyi táj szépségében. Aki északi stílusú felüdülésre és az európai testkultúra hagyományaira vágyik, azt egy eredeti lappföldi fafűtéses szaunaház, a Kelo szauna várja. A Kastély spa részlegében szauna, gőzfürdő és masszázsmedence segít az ellazulásban, míg a masszőr kezei alatt megszabadulhatnak a hétköznapok feszültségeitől. Arc- és testkezelésekhez a karibi szigetvilág növényeinek, gyümölcseinek és virágainak hatóanyagaiból készült kényeztető Ligne St. Barth kozmetikumait használják.

Akadálymentesítés: Nincs.

Osztály: 5* Superior I. osztályú étterem.

Minősítés: International Hotel Awards, Europe-Best European Resort Hotel, Best Small Hotel Hungary, Best Resort Hotel Hungary, Dél-Dunántúli Turisztikai Díj 2006. Olimpiai Skeet Lövő pálya, Ötpatkós istálló, US Open borítású teniszpálya, termálvizes medence.

 


Szolgáltatások

Bankkártya SZÉP kártya Wifi Lovaglás Parkolási lehetőség Szauna Medence Horgászat Kerékpározás Masszázs Lövészet Vadászat Manikűr, Pedikűr Játszótér Hintózás Tenisz Hőlégballon Kozmetika Golf


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Magyar
  • Angol
  • Német

Elérhetőségek:

  • Cím: 7540 Kutas-Kozmapuszta 0120/4
  • GPS koordináták: N 046'22.17 E 017'25.49
  • Telefon: 06-82/568 400
  • Fax: 06-82/568 030
  • Webcím: Megtekintés
  • E-mail: Üzenet küldése

Nyitva tartás:

Szezonális
Áprilistól - szeptemberig


QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone