Planinarski dom "Jankovac"Hotel és éttermi szolgáltatás

Az eredei szálló Jankovec összesen van 64 ágya és megfelelő szervezett csoportoknak akik busszal érkeznek. Szervezz ebédeket csoportoknak (gyerek túrák, kiránduló felnőttek, gála vacsorák esküvőkhöz, érettségi parti) A vendégeknek még további szolgáltatásokat szolgáltatunk, mint egy túra a természetes földterületekre, kulturális és történelmi örökségéhez a területnek, meglátogatni az arborétumot handcuffs, termál fürdő, privát állatkert és mások. Parkolóhellyel.

A természeti Park szívében helyezkedik el a JANKOVAC hegyi szállás gazdag természetes, földrajzi, kultutrális, sportokban és más tevékenységekben. Megfelelő hely a pihenésre, szórakozásra és a kikapcsolódásra egész évben.
Teljes ellátás biztosít látogatoinak egy tucat szobában és kollégiumban összesen 64 ággyal. EGy tucat dupla, hármas és hat ágyas szobák vannak, amik megfelelőek szervezett csoportoknak, akik busszal érkeznek.

Állandóan nyitva van és széles választékú ételeket és friss pisztrángot ajánl fel. A hatalmas vendégló a földszinten meleg érzéseket ad a környező bükk erdők miatt.
Jankovac erdei szállás a Papuk lejtőin, a névadó Természeti Park ""papuk 475 méterrel tengerszint felett helyezkedik el. Egy gyönyörű erdei réten helyezkedik el, eminek 3 zöld tója van és ősi bükk erdő veszi körül. Jankovac folyó egy kanyonban lévő hatalmas kő fölött Kovačicében egy felejthetetlen vízesést hoz létre, emi egy turista attrakció és 28 méter magas. Ez a természeti forrásból létrehozott jelenség régóta csodált és élvezett a sok természetbarátnak.

Az étteremnek két része van és 55 férőhelyes. Az étterem minden nap nyitva van 8.00-tól 20.00-ig.
Étkezéseket szervez csoportoknakOrganize lunches for groups (gyerek túrák, kiránduló felnőttek, gála vacsorák esküvőkhöz, érettségi parti stb.)

A vendégeknek még további szolgáltatásokat szolgáltatunk, mint egy túra a természetes földterületekre, kulturális és történelmi örökségéhez a területnek, meglátogatni az arborétumot handcuffs, termál fürdő, privát állatkert és mások.


Szolgáltatások

Parkoló Gyerek és családbarát környezet Rendezvények Túrázás


Térkép

Térkép betöltése...

Térképmozgatás megszüntetése


Beszélt nyelvek:

  • Angol
  • Horvát

Elérhetőségek:

  • Cím: Kolodvorska bb, 33514 Čačinci
  • GPS koordináták: "N 45.3316 I 17.6648"
  • Telefon: +385 33 8987 015
  • E-mail: Üzenet küldése

Nyitva tartás:

Hegyi szállás-
nyitva: 0-24

Étterem- nyitva:
08:00-20:00


QR-kód:

QR-kód

Adatlap szerkesztése

Programcsomagok


Kapcsolatfelvétel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Biztonsági ellenőrző kód


Vissza az előző oldalra

App Store

Google Play

Windows Phone